Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Entrevistes

Mollerussa més enllà de Sant Josep, per l'Ajuntament de Mollerussa

Els nostres SE7CIÈNCIES us il·luminaran amb la veritat absoluta sobre diversos temes

Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya
El 35è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya tindrà lloc al Teatre L’Amistat de l’1 al 14 d’abril. (Foto: Ajuntament de Mollerussa)
De la banqueta del canal al Salt del Duran
Mollerussa és turisme verd. I la banqueta de la tercera sèquia dels canals d’Urgell n’és el màxim exponent, amb un tram de 980 metres que separa el Salt de la Farinera del Salt de les Llums i que configura un gran pulmó verd i espai natural dins de la ciutat.
Mollerussa també és el Salt del Duran, un salt d’aigua de 4,5 metres d’altura molt conegut a la rodalia i que molta gent visita a peu o en bicicleta. Cada any l’Ajuntament de Mollerussa organitza la Caminada a la Llum de la Lluna, el destí final de la qual és el Salt del Duran.

Del Saló del Llibre Infantil als Premis Ànima
Mollerussa és esdeveniments culturals. I el Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, juntament amb la Festa Major, n’és el màxim exponent. L’edició d’enguany, la 35a, tindrà lloc al Teatre L’Amistat de l’1 al 14 d’abril. Infants i joves fins a 15 anys i les seves famílies tindran l’oportunitat de fullejar-hi més de 4.500 llibres infantils.
Mollerussa també és els Premis Ànima, uns guardons de caràcter honorífic que tenen com a objectiu premiar la solidaritat tant a escala internacional com pel que fa al territori més pròxim.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat