Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Entrevistes

“Entenem la bellesa com a sinònim d’estil de vida saludable, en cos i ment”

Montse Monjo Directora de Nexus Grup

Montse Monjo, Nexus
La Montse és la directora de Grup Nexus. (Foto: Nexus)
Vitalista, lluitadora, alegre i optimista. Els qui la coneixen bé diuen que és rigorosa i exigent amb si mateixa. Des de 2002 està al capdavant de Grup Nexus, encara que el centre de medicina estètica i salut va néixer uns anys abans, el 1996. Té un Màster en Direcció i Administració d’Empreses, un altre en Bellesa i Salut, també en Estètica Integral i en Especialista Dermocosmètica. A Nexus desenvolupa el seu desig d’aprendre, conèixer i evolucionar. I a DeNuvis, on l’entrevistem, ajuda els nuvis i les núvies a convertir en inoblidable el seu gran dia. 

Judit Gómez. Què diferencia Nexus de la resta de competidors lleidatans?
Montse Monjo. Una trajectòria professional de més de vint anys, professionals molt preparats i en contínua formació, tecnologia puntera i productes personalitzats i d’alta qualitat. A més, tractem d’educar i reeducar els nostres pacients per aconseguir que un estil de vida saludable sigui quelcom quotidià i que els seus resultats durin i perdurin.

J. G. Quines són les operacions o els tractaments més sol·licitats?
M. M. En la dona segueix sent tot allò relacionat amb millorar l’aspecte del pit, la liposucció i, en els últims anys, ja que abans no es valorava tant, la cirurgia íntima. En l’home, la rinoplàstia, l’otoplàstia i l’eliminació del pèl, cada cop amb major demanda.

J. G. Teniu un públic homogeni?
M. M. No, gràcies a l’ampli ventall de tractaments tenim una àmplia diversitat de pacients. Les dones entre 35 i 55 anys suposen un 70% dels pacients, tot i que l’home cada cop és més habitual. El creixement de pacients homes coincideix amb el canvi de la nostra imatge corporativa. Abans hi havia una dona i ara hi apareixen tots dos, suposo que els faltava una referència...

J. G. Sou líders en ozonoteràpia. En què consisteix?
M. M. És una passada! Es basa en l’aplicació d’ozó en l’organisme. S’extrauen uns 200 cc de sang i posteriorment s’hi barreja l’ozó per oxigenar-la i reinjectar-la. Els pacients es queden esbalaïts amb el canvi de color de la sang, que passa de marró fosc a vermell, ja que contrarestem l’oxidació cel·lular, principal base de qualsevol malaltia i l’envelliment. Té diverses indicacions, com l’antienvelliment, la fibromiàlgia i, inclús, contraresta efectes nocius de químio i radioteràpia.

J. G. Però vosaltres no us oxideu pas de DeNuvis...
M. M. No, ja som un clàssic aquí. Actualment és l’única fira que fem, ja que és a la nostra ciutat i el target visitant encaixa a la perfecció. És una manera d’estar a prop d’un públic que vol una posada a punt per al dia més especial de la seva vida. Aquí els assessorem i informem del pla preboda perfecte, “Casa’t amb Nexus”.


J. G. Centrant·nos en el pacient, quin paper hi juga l’ètica o la moral en un diagnòstic?

« Volem donar un servei d’estètica i salut de 360 graus als nostres clients »

M. M. L’ètica moral i professional forma part de l’ADN de Nexus. Primer som persones i després, empresa. No som comercials, per tant, no venem res. Assessorem el millor per al pacient i molts dies desaconsellem operacions quirúrgiques, ja que pot tenir solució amb altres tractaments o amb un canvi d’hàbits de vida saludables. Aquest modus operandi ha fet guanyar-nos la confiança i fidelització dels nostres clients.

J. G. I s’hauria d’acompanyar d’un assessorament psicològic?
M. M. Sí, el primer que fem és descartar que no hi hagi cap problema psicològic que dugui el pacient a fer l’operació d’una manera impulsiva i buscant altre finalitats fora del resultat. Derivem els casos als professionals i fins que aquests no ho autoritzen no es fa cap intervenció.

J. G. Veure’s guapo o sentir·se guapo?
M. M. Jo ho tinc clar, sentir-se guapo! Si et sents guapo, et veuran guapo! Avui en dia el paradigma ha canviat. Abans, per exemple, les operacions eren ostentoses, ara es treballa molt l’interior, tal com portem fent des dels nostres inicis. Tractem la bellesa de dins a fora, cos i ment, per assegurar el millor resultat al pacient i que ell se senti tan guapo com el veiem nosaltres.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat