Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

Els punts de trobada més comuns i sol·licitats pels lleidatans

Arc del Pont,Indívil i Mandoni
L'Arc del Pont és el lloc de trobada per excel·lència dels lleidatans. (Foto: Arxiu)
Sota Indíbil i Mandoni  
L’Arc del Pont, més conegut com “sota Indíbil i Mandoni”, és el lloc per excel·lència dels lleidatans a l'hora de fer una quedada. Tant joves com padrins elegeixen aquest punt com el més idoni per accedir a l’Eix Comercial de Lleida i passejar per la capital de les terres de Ponent.


El "flam" de la plaça Sant Joan
Molt propera a Indíbil i Mandoni, la plaça Sant Joan esdevé un lloc ideal per fer una quedada nombrosa. Les escales del “flam” són un lloc mític de la ciutat de Lleida pel qual tots els lleidatans han passat i s’han assegut. Situat al bell mig del carrer Major, esdevé, a més, un gran centre cultural a causa de la quantitat d’activitats que hi tenen lloc.
 
Sortida de l’estació d’autobusos
Fa anys que diuen que l’estació d’autobusos s’ha de renovar i ha de canviar la seva ubicació. Segur que a més d’un no li faria gràcia que canviessin la seva localització, perquè és el centre de quedada per excel·lència dels joves, sobretot d’aquells que viuen en localitats properes i agafen el transport públic per passar una tarda amb els seus amics a Lleida.
 
Lauren Lleida
Prop de la Facultat de Cappont hi ha els cinemes Lauren; per aquest motiu, la zona de cafeteries i restaurants ha pres popularment el nom de "la zona dels Lauren". Es tracta d’un punt de quedada molt freqüentat per joves, a part dels universitaris, que decideixen prendre una cervesa, sopar alguna cosa i anar al cinema.

Principi i final de la passarel·la
Nexe d’unió entre el centre de la ciutat i el barri de Cappont, la passarel·la és la via per la qual passen milers de lleidatans cada dia. La plaça situada a avinguda Blondel, davant del Zara, és ocupada per joves, nens i padrins que passen l’estona abans d’accedir a l’Eix Comercial.

Plaça Ricard Vinyes
La mítica plaça Ricard Vinyes segueix sent el lloc ideal per quedar a la Zona Alta. A més de ser un gran espai en el qual hi ha una gran varietat de bars i restaurants, es troba molt a prop de l’oci nocturn de Lleida.
 
Entrada dels Camps Elisis
Els llegendaris Camps Elisis han complert cent cinquanta anys aquest cap de setmana. Passa el temps, però no l’estima que els lleidatans tenen pels jardins que simulen els grans Camps Elisis de París. La gran portalada que dóna la benvinguda a aquest espai natural i cultural continua sent un lloc on els lleidatans queden per passar una bona estona.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat