Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

Nova assignatura per aquest curs: el maquillatge per a homes, per Belleza Activa

home, model
(Font: Belleza Activa)
Igual que gairebé tothom, a partir del mes de setembre ens proposem nous reptes. Aquesta temporada posem el nostre objectiu a animar els homes a maquillar-se. No, no t'espantis, no és qüestió de fer-se un arc de Sant Martí a les parpelles! Simplement és qüestió d'ensenyar-los que amb uns senzills tocs poden ser encara més macos, sense deixar de ser masculins. Així és el maquillatge per a homes que et proposem...

El maquillatge per a homes ve de lluny

No et posis les mans al cap, el maquillatge per a homes no és cosa d'ara, ve de lluny. Ja a l'antic Egipte els homes pintaven els seus ulls amb kohl. Més tard, al segle XVII els homes de la cort aclarien la seva pell amb pols per tenir un aspecte distingit i donaven color vermell a les seves galtes i llavis.

En el món del teatre, els actors de totes les èpoques també maquillaven els seus ulls per emfatitzar i donar expressivitat a la seva mirada.

Més recentment, cantants com David Bowie van trencar amb tots els convencionalismes i van jugar amb el maquillatge. Va maquillar les seves parpelles, el seu rostre i els seus llavis, creant així un personatge icònic més enllà de la seva veu, la seva música, les seves composicions i la seva faceta d'actor.

Línies de maquillatge per a ells

Mister és la línia de maquillatge per a homes de Givenchy. Per a ells han creat productes de textures intuïtives increïblement fàcils d'aplicar, fórmules avantguardistes i envasos neutres i moderns. Els quatre productes de bellesa de la gamma Mister han estat dissenyats per realçar la bellesa d'homes (i també dones) en un tancar i obrir d'ulls.

Llapis Corrector Mister Instant. Disponible en quatre tons per camuflar les imperfeccions i els signes de fatiga i il·luminar la mirada.

Mister Matifying Stick. Barra matificant amb efecte segona pell en un to transparent que suavitza la pell i redueix les imperfeccions sense deixar un efecte endurit.

Mister Healthy Glow Gel. Gel ultrafresc amb lluminositat natural que realça la pell amb un vel acariciat pel sol. El seu to universal s'adapta amb precisió al color de la pell per realçar el seu to amb microsferes pigmentades.

Mister Brow Groom. Gel fixador transparent que doma i estructura les celles durant molt de temps, gràcies a la precisió del seu raspall corbat.

Per la seva part, Chanel va presentar fa uns mesos la seva primera línia de maquillatge masculí, format per tres productes fàcils d'usar per allisar i hidratar els llavis, unificar el rostre i definir les celles, en un embalatge blau fosc.

Le Teint Foundation Boy. Fons de maquillatge de textura lleugera i imperceptible, que allisa i unifica la pell. Confortable i fàcil d'aplicar, la seva fórmula fresca i fluïda s'estén sense esforç per aconseguir una pell matificada, unificada i lluminosa. Una cobertura imperceptible amb resultats visibles al llarg del dia. El seu preu: 65 €.

Le Stylo Sourcils Boy. Densifica i defineix fàcilment les celles per aconseguir un look natural. Aquest llapis amb dos extrems ofereix, d'una banda, una mina retràctil per emplenar i definir i, de l'altra, un raspall per disciplinar les celles. Confortable i waterproof, la seva fórmula resisteix durant més de vuit hores. El seu preu: 40 €.

Le Baume À Lèvres Boy. Bàlsam de llavis per a un resultat natural. La seva fórmula transparent no brilla i nodreix els llavis durant més de vuit hores. Un bàlsam imperceptible. Resultats visibles. El seu preu: 38 €.

Tips de maquillatge per a homes

L'objectiu principal del maquillatge per a homes s'assembla a la tendència per aquesta temporada del maquillatge femení: la naturalitat, l'efecte "està molt maco i no sé què s'ha fet..." Per aconseguir-lo és necessari seguir aquests senzills passos:

1- Neteja profunda del rostre, la qual cosa inclou una exfoliació setmanal per tenir el rostre perfectament suau i que el maquillatge quedi perfecte, sense que es noti.
2- Hidratar la pell abans d'utilitzar qualsevol producte de color.
3- Utilitzar un fons de maquillatge (un teint) d'idèntic to al de la pell, perfectament difuminat pels contorns del rostre.
4- Toc de correcció als punts que sigui necessari: ulleres, imperfeccions... Perquè no es noti, has de "teclejar" el corrector amb el dit anular.
5- Pentinar les celles i fixar-les amb un producte específic, que també podràs utilitzar a les teves pestanyes. Si tens problemes de falta de pèls a les celles, pots utilitzar un llapis específic de celles per omplir-les i després les pentines amb el raspall espiral que va incorporat al llapis.
6- Dona un toc de bàlsam protector als teus llavis. Els masculins acostumen a ser mat, per a un resultat més natural.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat