Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

El nou iPhone continuista, per TecnoNews

iPhone
(Font: Apple)
És un dels esdeveniments tecnològics de l'any: Apple ha presentat les novetats per a aquest curs. Entre les notícies més rellevants està la posada en escena de l'iPhone 11, el nou terminal de l'empresa que va veure la llum a l'auditori Steve Jobs el dimarts 17 de setembre.

L'onzena versió d'aquest telèfon que va revolucionar el panorama tecnològic disposa de tres models de 64 GB, 128 GB i 256 GB en els colors blanc, malva, verd, groc, negre i vermell. El seu preu anirà des dels 809 euros i podrà comprar-se a partir del 20 de setembre.

Més enllà d'això, les novetats que presenta el telèfon intel·ligent de la companyia de la poma són més aviat poques. La majoria de canvis estan centrats en la càmera de l'iPhone. Així mateix, per incorporar-la, Apple també ha hagut d'efectuar lleugers canvis en el disseny del telèfon.

D'altra banda, la multinacional ha augmentat el temps de bateria de les seves terminals en 5 hores respecte als seus predecessors.

Sens dubte, pocs canvis en el que representa a la perfecció la dinàmica de novetats del sector. Les empreses prefereixen treure nous dispositius al mercat cada any sense que aquests representin una millora substancial.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat