Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

Píndoles culturals per a una operació tornada triomfal

Silvinaction
Logotip del blog 'Silvinaction'.

Noves mirades en les arts escèniques de carrer
39a FIRATÀRREGA
TÀRREGA, DEL 5 AL 8 DE SETEMBRE DEL 2019

Alguns experts sostenen que tota percepció és una interpretació interna de la realitat que cal depurar. Créixer com a persones implica observar cada situació amb tants punts de vista com sigui possible. La fira d’arts de carrer FiraTàrrega, que enguany estrena nova direcció artística, ambiciona oferir “noves mirades a les inquietuds” de la nostra societat des de les arts escèniques.

FiraTàrrega presenta una programació amb múltiples mirades transversals que es nodreixen de quatre conceptes: territori, identitat, compromís i reflexió. 42 propostes de diversa procedència faran de Tàrrega el nucli del teatre de carrer i la capital de la curiositat per copsar diverses visions del món.Anem a la granja!
3r OLD ROOSTER MUSIC FEST
LA SAIRA, GRANJA ESCOLA CASTELL DE SAIDIA, 14 I 15 DE SETEMBRE DEL 2019

Bones notícies per als amants de la música de granja amb sons d’arrel nord-americana a qui els fa mandra superar la restrictiva política d’entrada als EUA. Les terres de Ponent disposen d’un festival rural d’essència familiar i propera.

L’Old Rooster Music Fest és una gran granja sonora en què els ritmes rockabilliy, bluegrass o country harmonitzen amb renills, brams o parrups. L’ambientació del festival, amb tipis amerindis, fardells de palla o espantaocells, és un amplificador més, que intensifica la sensació de trobar-se en una autèntica granja ianqui.

La 3a edició de l’Old Rooster arriba amb 14 actuacions diürnes repartides en dues jornades i dos escenaris que concatenen concert rere concert. A més, el festival comptarà amb food trucks, zona d’acampada, mercadillo i jam sessions.


Obrir les portes del garatge
EL GARATGE
ALCARRÀS, DEL SETEMBRE DEL 2019 AL GENER DEL 2020

La llavor garatge tradicionalment ha servit per generar i impulsar la creativitat. I és que moltes de les grans idees han germinat en aquests espais. Un garatge d’Alcarràs va ser el bressol d’una nova iniciativa alternativa, cultural i artística que pretén dinamitzar i aplegar totes les arts en aquest municipi.

El Garatge obre les portes per visibilitzar les arts visuals, les plàstiques, la música, la dansa, l’escriptura i el teatre a través de tallers, espectacles, concerts i xerrades. De setembre a gener, les arts escèniques donaran el tret de sortida a una programació contracultural que es basa en la creació, la formació, la dinamització i la xarxa.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat