Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

Amb les maletes plenes d’experiències

Silvinaction
Logotip del blog 'Silvinaction'.
El vi, l’art i la paraula brinden amb les postes de sol 
7è COMALADA ART & PARAULA
L’AMETLLA DE SEGARRA, TOTS ELS DIUMENGES D’AGOST

Són nombroses les ocasions en què hi ha alguna cosa a celebrar. Tant els grans com els més petits episodis de la vida mereixen ser homenatjats amb un bon brindis. El Celler Comalats ens proposa enaltir l’alegria de viure alçant i picant copes d’art, paraula i vi els diumenges d’agost al capvespre. El Comalada Art & Paraula és un festivalet rural en què l’art es fon amb el territori i que inundarà de vi, astrologia, llegendes, poesia, música, teatre i dansa les vinyes d’aquest celler de la Vall del Corb. Les quatre experiències, de taquilla inversa, s’arrodoniran amb degustacions de vins Comalats i un dels espectacles més plaents de la natura: les postes de sol. Un brindis sublim!

Maridatge atípic 
2a EDICIÓ GASTROSARAO D’ART & GASTRONOMIA
PENELLES, 27 DE JULIOL DEL 2019 A LES 21 H
Estem avesats a mesclar determinades bevendes amb productes culinaris. Red Flavors marida gastronomia de proximitat amb altres opcions més trencadores. Els gastrosaraos que organitza periòdicament aquesta agència de comunicació són una manera insòlita de descobrir les creacions d’artesans gastronòmics i d’artistes de proximitat, de temptar els nostres sentits i, tal vegada, de capgirar la manera en la qual copsem la realitat. La segona edició del Gastrosarao d’Art & Gastronomia ens convida a maridar l’art d’alguns dels murals de la localitat de Penelles amb les degustacions de tretze productors i restauradors km 0. Les notes musicals de Joan Balcells i els Thinkin’ Wild clouran la jornada.

Un espai amb ànima 
‘MONÒLEGS A LA FRESCA’ I ‘ANTICS ESCENARIS’
CUQUI OFFICE (LLEIDA), 7 D’AGOST A LES 21.30 H I 21 D’AGOST A LES 20.30 H
Sovint patim una pandèmia batejada com a fam de quietud. Ser lliures per gaudir d’estones en silenci no és fàcil. Cuqui Office és un “espai amb ànima” que es basa en la cultura de la tranquil·litat, el coworking, l’intercanvi de llibres i la realització d’activitats culturals en format reduït. Cuqui Office pretén revitalitzar l’agost lleidatà amb un parell de propostes. Monòlegs a la fresca és una nova iniciativa teatral a Lleida importada de Nova York en la qual tothom qui vulgui té deu minuts per fer un monòleg de tipologia diversa. Públic i artistes compartiran el goig pels soliloquis el 7 d’agost. Antics escenaris és una ruta guiada per les antigues sales de cinema i teatre de Lleida que s’iniciarà el 21 d’agost als Camps Elisis i finalitzarà a Cuqui Office amb un aperitiu. Cuqui Office us espera per ser assaborit a foc lent.

El valor d’un premi 
CONCERT DE SAÜC
BARRI DE PARDINYES DE LLEIDA, DIJOUS 1 D’AGOST A LES 23.30 H
 
Prendre part en un concurs musical com el Pepe Marín Rock Festival és un incentiu tant per a les bandes emergents ponentines com per als espectadors, ja que contribueix a descobrir-les i potenciar-les. A més, guardona tots els grups participants amb actuacions diverses. Uns premis amb valor afegit que promouen el vincle entre músics i públic. La formació balaguerina de hard rock i metal alternatiu en català Saüc, que fa pocs dies va presentar el seu últim tema, Paraules del mestre, està disposada a descarregar xàfecs de rock en el concert que tindrà lloc el dijous 1 d’agost en el marc de la festa major de Pardinyes. Una tempesta eclèctica de rockindie i thrash metal per als amants d’un bon directe.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat