Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

Ilerda Serveis introdueix a Lleida la neteja professional a base d’ozó

Marc Cerón
Marc Cerón, conseller delegat d'Ilerda Serveis, que acaba d'introduir la neteja amb ozó a Lleida. (Foto: Santi Iglesias)
L’empresa familiar lleidatana Ilerda Serveis, líder al sector de la distribució de productes de neteja professional a Lleida, Tarragona i Osca, ha implantat al mercat lleidatà una nova gamma de productes de neteja que agafa com a base l’ozó per reduir l’ús del lleixiu i altres productes químics i contaminants. Ilerda Serveis és pionera en la introducció a les terres de Lleida de la línia Prozonitex, que utilitza un aparell generador d’ozó, el qual evita els components químics.

Aquest producte forma part del projecte Green Solutions, amb el qual Ilerda Serveis s’està posicionant en l’àmbit de la neteja sostenible. A banda d’aquesta gamma, la firma acaba d’incorporar nou vehicles híbrids i una moto elèctrica a la seva flota i dos punts de recàrrega elèctirca per a vehicles i ha instal·lat plaques solars a la teulada de la seva seu per rebaixar el consum energètic. En aquesta darrera iniciativa la companyia ha realitzat una inversió de 50.000 euros.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat