Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

Aquests són els talls de cabell per a homes que més es porten aquesta temporada, per Belleza Activa

tall de cabell
(Font: Llongueras)
Encara hi ha molts homes que diuen que no es preocupen per les anomenades tendències. El més probable és que no ens estiguin llegint, però avís a navegants: si vas al teu barber i li demanes el nou tall de David Beckham... has caigut en el parany de les modes! Després de reconèixer-ho –aquest és sempre el primer pas– podràs adonar-te que les tendències no són normes que hagin de seguir-se rigorosament, t'agradin o no, t'afavoreixin o no. Són solament una font d'inspiració per acostar-te noves idees. Si estàs pensant en un canvi de look, aquests són els talls de cabell per a homes que has de tenir en compte.

El degradat, gairebé imperceptible

Un degradat suau que es fon amb la barba. Així és com ho porta últimament David Beckham. I, com sempre, li queda molt bé. La part de dalt no és excessivament llarga i la pots pentinar cap avall –a manera de serrell– o amb un lleuger tupè. L'opció perfecta per aconseguir l'estil rebel però elegant que caracteritza l'exesportista i l'estil més curt de tots els que et proposarem. I és que, de moment, el fade que tant ha donat de què parlar en les últimes temporades es queda aparcat i deixa pas a tècniques i acabats més naturals.

Rínxols amb personalitat

Igual que ha succeït amb les tendències femenines, els rínxols han conquistat el territori masculí. Les textures naturals guanyen adeptes, ja que presenten una bellesa sense filtres i plena de personalitat. Un bon exemple de com es porten els rínxols amb estil és el de Francisco Henriques, el model que ha tornat boges a tantes dones amb l'anunci de Paco Rabanne Pure XS (un look similar al de la foto de portada). Si ets dels que prefereixen portar el cabell més curt, pots optar per l'estil de Rami Malek, l'actor que ha donat vida a Freddie Mercury a la pel·lícula Bohemian Rhapsody. Molt curt pels costats i amb tupè arrissat, lleugerament despentinat.

Tornen els noranta

Les melenitas de la dècada dels noranta, com la de Hugh Grant a Notting Hill, han tornat a omplir els carrers. Així que si tens un bon cabell, ja pots presumir-ne. Això sí, encara que vagis menys al barber, no oblidis cuidar bé la teva cabellera. En cas contrari travessaràs aquesta delicada línia que hi ha entre lluir el look de moda i semblar desarreglat. Dos famosos que solen portar aquest tall, cadascun amb el seu estil, són Josh Holloway i Brooklyn Beckham. A més, si fas un repàs a les seves xarxes, podràs comprovar que és un look molt versàtil.

El focus en el serrell

A més del clàssic tupè, els serrells guanyen protagonisme pentinats cap avall (o cap al costat, per ser més exactes). Així és com ho porta Miguel Bernadeu, actor de la reeixida sèrie de Netflix Élite. A primera vista, la seva aparença és de nen bo, però de seguida t'adones que hi ha molt més darrere d'aquest look: molta personalitat i elegància moderna. Com en el cas anterior, aposta per aquest estil només si tens bona quantitat de cabell. Si no, el resultat pot no ser molt afavoridor.

La coloració també és per a vosaltres

Actualment, la majoria d'homes que usen coloració ho fan per difuminar els cabells blancs. Només difuminar i no fer-les desaparèixer per complet perquè –coses de la vida– en l'home el cabell blanc és sexy i símbol de saviesa. No obstant això, a poc a poc es va obrint pas un grup de gent que passa d'estereotips i que s'atreveix amb coloracions completes o amb metxes. Una de les seves cares més conegudes? L'actor Zac Efron. Si encara no ho tens clar, pensa que la coloració pot oferir-te molts avantatges: un canvi d'estil, il·luminar el teu pèl i el teu rostre i fins i tot augmentar la sensació de volum capil·lar si es treballa la tècnica correcta.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat