Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

Paint sobreviu, per TecnoNews

Paint
(Font: Paint)
Va ser el 1985 quan va néixer un dels programes més famosos de la història de la informàtica. Paint va arribar amb la primera edició de Windows, en la seva versió 1. Uns 34 anys més tard el programa estava a punt de desaparèixer; no obstant això, segons ha anunciat el programador sènior del sistema operatiu, l'actualització de Windows 10 de maig continuarà comptant amb el famós programa.

Segons relata PortalTic, la polèmica en relació amb Paint està oberta des del 2017. Va ser llavors que Microsoft va deixar de treballar en les actualitzacions de l'aplicació en considerar-la obsoleta i va anunciar que després de Windows 10 Paint deixaria d'existir. A continuació l'empresa va matisar que estaria disponible de forma gratuïta a la botiga de Microsoft.

D'aquesta manera, sembla que Paint, un clàssic en els primers sistemes operatius de Windows, seguirà un temps més. De moment, l'empresa ja li va buscar un substitut el 2017, quan va crear Paint 3D, una eina que permet crear objectes tridimensionals.

Sens dubte, la funció de Paint en un món com l'actual és bastant pobra; més, amb totes les opcions gràfiques que tenim al nostre abast. Es tracta, doncs, d'una cosa més nostàlgica, una paraula a la qual en les noves tecnologies estem poc acostumats.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat