Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

Mollerussa més enllà de Sant Josep, per l'Ajuntament de Mollerussa

Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya
El 35è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya tindrà lloc al Teatre L’Amistat de l’1 al 14 d’abril. (Foto: Ajuntament de Mollerussa)
Dels vestits de paper al canal d’urgell
Mollerussa és turisme cultural. I el Teatre L’Amistat n’és el màxim exponent, amb una programació estable que inclou el Concurs Nacional de Vestits de Paper, l’èxit del qual va propiciar la creació del Museu de Vestits de Paper, situat just al costat del teatre, on hi ha més d’una vuitantena de vestits exposats.
Mollerussa també és l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell, centre d’interpretació en què s’explica com eren abans les terres de la comarca de l’Urgell i la transformació que va significar la construcció dels canals al segle XIX.

De la banqueta del canal al Salt del Duran
Mollerussa és turisme verd. I la banqueta de la tercera sèquia dels canals d’Urgell n’és el màxim exponent, amb un tram de 980 metres que separa el Salt de la Farinera del Salt de les Llums i que configura un gran pulmó verd i espai natural dins de la ciutat.
Mollerussa també és el Salt del Duran, un salt d’aigua de 4,5 metres d’altura molt conegut a la rodalia i que molta gent visita a peu o en bicicleta. Cada any l’Ajuntament de Mollerussa organitza la Caminada a la Llum de la Lluna, el destí final de la qual és el Salt del Duran.

Del Saló del Llibre Infantil als Premis Ànima
Mollerussa és esdeveniments culturals. I el Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, juntament amb la Festa Major, n’és el màxim exponent. L’edició d’enguany, la 35a, tindrà lloc al Teatre L’Amistat de l’1 al 14 d’abril. Infants i joves fins a 15 anys i les seves famílies tindran l’oportunitat de fullejar-hi més de 4.500 llibres infantils.
Mollerussa també és els Premis Ànima, uns guardons de caràcter honorífic que tenen com a objectiu premiar la solidaritat tant a escala internacional com pel que fa al territori més pròxim.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat