Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

40 anys de jornades tècniques com a referent per al sector

Jornada Intercomarcal sobre el Cultiu del Panís, Poldo Segarra
Les jornades tècniques de la 147a Fira de Sant Josep van arrencar amb 150 assistents en una sessió sobre el panís. (Foto: Fira de Mollerussa)

La Fira de Sant Josep es complementa amb un extens programa paral·lel de jornades tècniques, sessions formatives i altres activitats dirigides al professional que enguany compleixen 40 anys com a referent per al sector. Amb una xifra total de tretze jornades, l’any passat hi van participar 1.300 professionals.Avançant-se a la Fira de Sant Josep, el 7 de març va tenir lloc la XVIII Jornada Intercomarcal sobre el Cultiu del Panís, la trobada sobre aquest conreu més important de Catalunya. També abans que s’obrís la Fira se celebrava la 18a Borsa Interpirinenca de Cereals, que va aplegar 400 operadors de països com els Estats Units, França, Suïssa, Ucraïna, Portugal i Polònia. Menció especial mereix el IV Aplec de Joves al Camp, que consolida Mollerussa com a capital de debat sobre el relleu generacional del sector.

Un nombre cada cop més alt de jornades demostratives al camp com a complement a les conferències tècniques i Innoespai completen el programa formatiu i de debat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat