Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

Nova joieria d’artesania a Kreativ, per la marca lleidatana Göcotta

Göcotta
Göcotta presenta una exposició de la seva nova col·lecció. (Foto: Göcotta)
Els joves artesans establerts a Lleida Patrícia San Martín i Jordi Pedrós Shatarski, creadors de la marca de joieria d’artesania Göcotta, presentaran una exposició de la seva nova col·lecció, Anticlàstic, que recull peces originals en or, plata, coure i d’altres metalls, a l’espai Kreativ de la capital del Segrià (avinguda de Blondel, 34).

L’exposició, que s’inaugurarà aquest dijous, dia 14 de març, a les 19.00 hores, exhibeix les últimes creacions de Göcotta en el domini de la complexa tècnica de l’arquejat anticlàstic, que permet crear  concavitats en superfícies corbades, helicoïdals i formes de tascó.

La parella formada per Jordi Pedrós i Patrícia San Martin, habituals de les fires d’artesania a Lleida, manté des de fa anys la seva presència a la Rambla de Barcelona.

La marca de joieria escultural Göcotta va néixer de la seva relació afectiva amb les formes més exuberants de la naturalesa, en les quals troben sovint la seva inspiració i origen també d’un meravellat respecte pel medi natural. 

Comentaris

  • He vist alguna de les peces de l'exposició i les he trobat molt originals i moooolt boniques.
    Un encert aquesta colaboració de Gocotta i de Kreativ. Felicitats per la iniciativa!!

5 -10 -20 -tots
1


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat