Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

Predir quan emmalaltiran les persones, per TecnoNews

hospital
(Foto: Daan Stevens)
Tot i que orientals i occidentals tenen dades fisiològiques similars, no necessàriament comparteixen els mateixos riscos potencials per a la salut. Per abordar aquest problema, l'empresa health inventor ha desenvolupat el primer servei d'atenció mèdica intel·ligent al núvol d'Àsia per a pacients d'ètnia xinesa que proporciona diverses estratègies d'intervenció basades en l'estratificació de risc integral i les dinàmiques del pacient.

La Industrial Development Bureau (IDB), juntament amb health inventor, ha presentat durant el Mobile World Congress 2019 aquesta nova plataforma de medicina preventiva al núvol en el marc del Taiwan Pavilion.

Aquest motor analític intel·ligent per a la cura de la salut (hiAPI Cloud-based Engine) per a l'avaluació personalitzada de riscos utilitza una poderosa biblioteca xinesa d'anàlisi de dades de malalties cròniques. Amb l'última tecnologia al núvol, la plataforma hiAPI és capaç de predir malalties sobre la base de tots els coneixements extrets del big data i analitzar més a fons els criteris personals, estadístics i fins i tot ètnics. És un pas gegant en la medicina preventiva.

En els últims anys, les empreses taiwaneses han passat de ser una indústria centrada en el hardware a enfocar-se més en la integració de software i hardware, especialment dirigida a proporcionar tot tipus de nous serveis als consumidors. La indústria TI de Taiwan continua oferint tot tipus de solucions enginyoses aplicades a la salut.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat