Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

Sis activitats per fer amb infants arreu de Catalunya, per AMIC

família
(Font: AMIC)
És hivern i moltes vegades amb el fred no sabem quines activitats planejar per sortir de casa amb la família. Passar un dia a casa veient una pel·lícula amb els infants sempre és una bona opció, però no pot ser l’única. Els més petits han de sortir i gaudir de les grans propostes que ofereix Catalunya. Per això, et proposem sis activitats amb infants arreu de Catalunya:

1. Zoo del Pirineu
Heu vist alguna vegada un mussol? Heu tocat una guineu? Si t'agraden els animals, el Zoo del Pirineu n'està ple. Trobaràs més de cinquanta espècies diferents, totes pròpies del Pirineu català! L’activitat central del Zoo del Pirineu és l’exhibició d’aus rapinyaires en vol lliure. Gràcies a la ubicació privilegiada, els voltors i les àguiles salvatges tot sovint interrompen en l’espectacle. Tanmateix, hi ha un altre pilar fonamental del zoo: l’educació ambiental. Des del zoo creuen que per evitar que es faci mal, a més animals, és important per a les persones que coneguin, entenguin i respectin la naturalesa salvatge.

2. Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC)
Seguim amb els animals, per això et proposem anar a passar el dia al Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC). És una escapada perfecta per fer en família i aprendre de prop molt més sobre el món animal. El CRARC és una institució, situada a Masquefa, dedicada a la rehabilitació de fauna silvestre amb la finalitat de retornar-la al seu hàbitat natural, promoure la recerca científica i l’educació ambiental. El centre esmerça esforços en la gestió de rèptils i amfibis autòctons. Diferents espècies de quelonis, sauris i ofidis reben atenció a les seves dependències. Alguns són objecte de projectes específics, com la tortuga mediterrània, reintroduïda al Parc Natural del Garraf o de la Serra de Montsant.

3. Un dia al Circ a les Feixes
El Circ de les Feixes és un petit circ permanent que es troba en plena natura a la població de Copons, a l’Anoia, on els nens poden conèixer el circ i tot el que l’envolta. A primera hora hi ha un espectacle amb el pallasso Tastacirc i després hi ha un taller on el públic és el protagonista. Els més petits podran descobrir les caravanes de maquillatge, el camerino, els instruments musicals... A més, el circ disposa d'instal·lacions per dinar, sigui al bar o a la zona de pícnic.

4. Bodega Albet i Noya
La bodega Albet i Noya, situada a Subirats, et proposa conèixer el món dels vins des de dues perspectives diferents: Per als més petits es fan recorreguts per conèixer el procés d’elaboració dels vins ecològics a través de tallers i activitats (sempre que hi hagi un mínim de sis nens) i per als adults es fan visites a la bodega i a la sala de barrils per conèixer tot sobre els vins. En finalitzar hi haurà degustació de tres vins per als adults.
 
5. Granja de iogurts La Fageda
La visita de la granja de iogurts La Fageda ofereix una experiència única per als més petits. Podran apropar-se a les vaques, veure com s’alimenten i es munyen, així com aprendre el procés de fabricació del iogurt i de diferents postres làctics elaborats amb la llet de les vaques de la granja que no contenen ni conservants ni colorants. Els dissabtes a les 16.00 hores hi ha una activitat educativa i lúdica pensada per a nens de 3 a 8 anys en què ajudaran els grangers de la Fageda. Cal tenir en compte que és imprescindible reservar prèviament. A més, molt a prop de la granja trobem la Fageda d’en Jordà, una reserva natural que forma part del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Apropar-se a veure-la, sobretot a la tardor, és quasi imprescindible.

6. Visita i taller de cuina a Sant Benet de Bages

Món Sant Benet és un univers ple de propostes per a totes les edats. Especialment dirigit al públic familiar trobem “Descobrir el monestir en família”, que permet conèixer les històries que s’amaguen entre les parets d’aquest monestir medieval. Així mateix, els caps de setmana s'ofereixen tallers de cuina històrica i tallers de promoció dels bons hàbits alimentaris que podeu gaudir de la cuina en família.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat