Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

Cultura s'escriu amb 'c' de Cervera

Cervera Capital de la Cultura 2019, La Terrasseta de Preixens
El grup La Terrasseta de Preixens ha interpretat la cançó 'Surt el sol', creada especialment per la capitalitat de Cervera. (Foto: Cervera Capital de la Cultura 2019)
Cervera es convertirà al llarg de tot aquest any 2019 en la Capital de la Cultura Catalana gràcies al desplegament d’un programa d’activitats format per prop de 200 accions interdisciplinàries repartides en més de 25 escenaris i amb la participació de més de 260 artistes i creadors que tenen per objectiu posar de relleu la riquesa cultural de la capital de la Segarra i el seu territori.

Els actes de la capitalitat arrencaran el proper dissabte 19 de gener a les 19.00 hores amb l’espectacle inaugural gratuït titulat MEM, un muntatge de producció pròpia que ens parla, a través del teatre, la dansa, la música i les arts visuals, de la cultura des d’un vessant polièdric: del seu origen, de la seva evolució i de la seva universalitat, però també de la personalitat que ha adquirit al nostre territori. L’acte inaugural tindrà lloc al Teatre de la Passió de Cervera, un dels equipaments més remarcables de la ciutat.

D’altra banda, l’espai Cal Corominas ha acollit aquest dijous 10 de gener al matí la presentació de la programació de la capitalitat a càrrec de les principals autoritats locals, així com dels responsables del projecte Capital de la Cultura Catalana. L’acte ha comptat igualment amb l’actuació del grup La Terrasseta de Preixens, que ha estrenat en exclusiva la cançó que porta per títol Surt el sol. Es tracta d’un encàrrec de la comissió organitzadora al grup lleidatà, que s'ha traduït en la composició d’un tema de caràcter alegre, positiu i ballable que esdevindrà el millor company de viatge sonor d’una programació clarament pensada per a tots els públics.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Les nostres arrels

Publicitat
Publicitat