Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

Acord de col·laboració amb 'Silvinaction'

Silvinaction
Logotip de 'Silvinaction'.
El 7 de gener del 2017, una data carregada de simbolisme per a 7accents, naixia Silvinaction, un projecte que pretén informar, fer un recull i difusió en un únic lloc de tots els esdeveniments/activitats culturals, d'oci i de gastronomia de la ciutat de Lleida per a joves i adults. Dos anys després, concretament a les 07.07 hores del 7 de gener, Silvinaction anuncia l'acord de col·laboració amb el diari 7accents i el suplement Ara Terres de Lleida. I nosaltres que ens n'alegrem!

S'hi referia d'aquesta manera: "Em fa moltíssima il·lusió anunciar-vos que ben aviat faré el meu debut com a col·laboradora al mitjà de comunicació 7accents/Ara Terres de Lleida. Una publicació que aposta indubtablement pel "periodisme reflexiu", que posa "l'accent en la informació de proximitat" i que ha sabut esdevenir la glopada "d'aire fresc" que la premsa de la nostra ciutat necessita. Només el temps determinarà la durada d'aquesta contribució. En qualsevol cas, agraeixo moltíssim a tot l'equip de 7accents l'oportunitat que m'han ofrenat per créixer i aprendre: sens dubte, tot un repte!".

També serà un repte per a tots nosaltres estar a la seva alçada. Us en donarem més detalls en els pròxims dies. Salut... i agenda!

Comentaris

5 -10 -20 -tots
1


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat