Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

Un de cada cinc joves d'entre 14 i 18 anys s'ha emborratxat durant l'últim mes, per ASPCAT

ampolles, alcohol
(Font: Social.cat)
El 21,1% dels joves d'entre 14 i 18 anys s'ha emborratxat en els trenta últims dies, especialment durant el cap de setmana. Són dades facilitades pel Departament de Salut aquest dilluns per presentar la campanya que porta per lema "L'alcohol és responsabilitat de tothom".

L'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), a través de la subdirecció general de Drogodependències, apel·la a la responsabilitat de tota la societat davant de l'alcohol i els danys que provoca a un mateix i a terceres persones com a causa de malalties o d'accident de trànsit, entre d'altres.

Aquesta campanya vol posar l’accent en la importància de la prevenció comunitària per conscienciar tots els agents que treballen en sectors que tenen una incidència directa en intervencions preventives comunitàries com ara comerciants, empresaris o treballadors en espais d’oci nocturn, cossos de seguretat (mossos, policia local...), etc.

“Cal sensibilitzar i moure'ns per reflexionar sobre els riscos reals de l'alcohol i superar aquesta certa banalització que pressuposa la relació amb un producte que tenim tan a prop”, ha afirmat el secretari de Salut Pública, Joan Guix.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat