Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

Què és un trol?, per TecnoNews

ordinador

Estan tan integrats en el nostre imaginari col·lectiu que fins i tot ja tenen el seu propi dia de l'any. El 19 d'octubre és el dia dels trols, aquesta figura que es dedica a insultar altres persones a Internet. En honor a l'efemèride, la companyia de ciberseguretat All4Sec ha volgut radiografiar aquest prototip d'usuari.

Segons la mateixa, els trols s'han convertit en una plaga que pot ocasionar des de molèsties fins a danys irreparables a institucions i persones. Així mateix, hi ha des de persones solitàries que sota l'anonimat es dediquen a atacar altres internautes fins a grups organitzats.

All4Sec considera que les motivacions dels trols poden ser molt diferents. Existeixen aquells que ho fan per divertir-se. També trobem aquells que empren el troleo per protestar contra algunes idees que van en contra dels seus principis. Convé no oblidar mai els qui merament ho fan per enveja.

D'altra banda, All4Sec també ha intentat determinar les raons psicològiques per les quals aquestes persones practiquen el troleo. Segons l'empresa, existeix certa necessitat de cridar l'atenció en la seva conducta. És per aquest motiu que la millor forma de combatre un trol és deixar que es frustri, que no obtingui resposta.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat