Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

El preu del poder (a la Diputació de Lleida)

Joan Reñé
Reñé, en el moment de la seva detenció. (Font: La Vanguardia)
Tot i que la majoria de mitjans de comunicació van complir la seva comesa amb professionalitat, el servei de premsa de la Diputació de Lleida ho hauria intentat evitar tant sí com no a través de diverses trucades als periodistes afins per tal que la informació de la detenció i posterior alliberament de Joan Reñé és publiqués al seu gust, amenaçant-los, a més, amb possibles represàlies (retirada de subvencions?). El tret, però, els va sortir per la culata, ja que només Segre hauria cedit a les pressions.

Així mateix, dos dies després de l'operatiu policial alguns membres de la Paeria i de la Diputació es feien ressò del silenci al qual havia estat sotmesa la notícia al diari en qüestió, que mitjançant la seva televisió va intentar netejar la imatge del president de la Diputació amb un entrevista a càrrec del discjòquei Santi Roig.

Cal remarcar que l'auto de la investigació es troba en mans de La Vanguardia, que té previst publicar més informació al respecte d'això al llarg d'aquesta setmana.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Els nostres orígens

Publicitat
Publicitat