Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

"Bellesa holística", per Anna Maria Salat, propietària i gerent de la clínica Sommedics

Anna Maria Salat, Sommedics
La propietària i gerent de Sommedics, Anna Maria Salat, en el marc de la presentació de la nova clínica a la Finca Prats de Lleida. (Foto: Sommedics)
El divendres 21 de setembre del 2018 va tenir lloc a l'Hotel Finca Prats de Lleida l'acte d'inauguració i presentació de la clínica Sommedics, que obre les seves portes al centre de la ciutat (av. Francesc Macià, n. 19-21, 3a planta) amb la intenció de convertir-se en un referent dins de l’àmbit mèdic estètic del territori de Lleida i rodalies.

La clínica obre les portes de la mà de la seva propietària i gerent, Anna Maria Salat, i un equip de prestigiosos especialistes en cirurgia i medicina estètica, tots ells amb recorreguts professionals plens d’experiència i èxits dins del sector.

Ens trobem davant d’un nou concepte de medicina i cirurgia estètica que, sota el lema "Bellesa amb ànima", té per objectiu ajudar les persones a millorar la seva imatge i salut exterior, però sense oblidar la bellesa interior o bellesa de l’ànima.

La clínica ofereix tractaments de cirurgia estètica, medicina estètica, transplantament capil·lar, tractaments vasculars, medicina làser, micropigmentació, benestar holístic, gestió emocional, educació nutricional, acompanyament pre i postquirúrgic i medicina integrativa.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat