Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

L’esperança de vida creix i les persones inverteixen més en estètica, nutrició i exercici, per Nexus

Nexus
(Foto: Nexus)
“L’esperança de vida augmenta i, consegüentment, les persones inverteixen cada cop més en estètica, nutrició i exercici físic. Són fets demostrables segons estudis i estadístiques de consum actual. Per exemple, l’estudi econòmic realitzat per Medical Insight Inc. exposa que al 2015 el mercat d’equips i consumibles per a tractaments de remodelació corporal o body contouring va aconseguir més d’1 bilió de dòlars, i es preveu un creixement d’un 16,3% per any fins a 2020”, explica Montse Monjo, directora gerent de Nexus, en relació amb un sector on cal estar en constant procés de canvi i innovació.

Per això, Clínica Nexus, referent en medicina estètica i en tractaments làser a Lleida, ha adquirit un nou local ubicat a passeig de Ronda, 76, amb el qual arribarà a tenir més de 2.200 m2, posicionant-se com una de les més grans en el seu sector a nivell estatal. Les noves instal·lacions acolliran consultes mèdiques, sales de tecnologia làser, cabines d’estètica, un gimnàs, una sala de formació i una sala de juntes, així com espais polivalents. La nova Clínica de Medicina Estètica de Nexus contindrà un interiorisme modern, garantint així el màxim confort, seguretat i privacitat, i estarà equipat amb els darrers avenços tecnològics.

També recentment s'ha incorporat a l’equip el doctor Daniel García Paricio, cirurgià plàstic, estètic i reconstructor. García Paricio forma part del cos facultatiu del Centre Mèdic Teknon, del Grup Quirón (Barcelona), i és consultor a Al-Salhiyah Clinic, de Kuwait. Amb més de deu anys d’experiència, està especialitzat en cirurgia de la mama.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat