Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

Dolors Zapata, psicòloga a Zapata Rojas Psicologia


En quin moment i per quin motiu és adequat consultar un professional de la psicologia?

Molts cops ens trobem amb petits problemes o petites dificultats en el nostre dia a dia que poden tenir a veure amb altres causes. Per exemple, qui no ha tingut mai una petita berruga? A ningú no se li acudiria treure-se-la a casa. Acudirem a un dermatòleg per desfer-nos d'aquesta molèstia.

Ens passa exactament el mateix amb les emocions: tots patim, gaudim i experimentem diferents emocions al llarg de la nostra vida i de vegades tenim la necessitat de consultar a un professional. al plantejar-nos en quin moment podria ser últim que un professional de psicologia ens ajudés. Segurament ens trobaríem en aquesta situació en un moment que tenim una intensitat de les emocions tan important que ens desborda i ens dificulta gaudir i normalitzar el nostre dia a dia. En segon lloc, la freqüència d'aquest sentiment hauria de ser massa continuada en el temps, de forma que aquella emoció, comportament o pensament ens dificultés la nostra vida, per tant, no acabaríem de poder dur amb tranquil·litat qualsevol de les àrees de la nostra vida. I, per últim, hauríem d'analitzar també si la durada dels pensaments, les emocions o els comportaments ens dificulta adaptar-nos a la nostra realitat.

Si es compleixen algun d'aquests tres factors, probablement sigui el moment de consultar un especialista.

Comentaris

  • Només puc donar-li un milió de gràcies per haber estat i encara ho està, al meu costat per donar amb les seves paraules una paraula important vida, que avegades no li trobes sentit. Ella far i t'ensenya aquet tot tingui sentit i perquè. Gràcies es la millor persona, la millor professional i gràcies Lleida per tenir-la amb nosaltres.

  • Molt bona professional, us la recomano a tothom, jo hi vaig anar durant una temporada i em va ajudar molt en el meu proces.

5 -10 -20 -tots
1


 
Publicitat

Edi7orial

No sense la meva llar

Publicitat
Publicitat