Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

Sandra Grau, coordinadora-tècnica administrativa de Clínica Nexus


Quan alguna cosa s'acaba, en comença una altra de nova, amb el desig que sigui igual o, fins i tot, millor que l'anterior. En finalitzar l'any ens marquem nous propòsits per a l'any següent. Cal ser constant i no perdre la motivació del primer dia, tenir algú al costat t'ajudarà. Els professionals de Nexus volem acompanyar-te perquè puguis aconseguir tots els teus objectius en salut, bellesa i benestar.

Si el que vols és perdre pes i aconseguir el teu cos ideal, duu a terme un programa mèdic que t'ensenyi a menjar correctament, juntament amb un programa nutricional que ens ensenyi a marcar les nostres pautes alimentàries. Exercitar el nostre cos és la base per aconseguir-ho!

Si el que vols és eliminar el greix localitzat, confia en nosaltres. Estem especialitzats en diferents tractaments mèdics i estètics i comptem amb els equips més capdavanters per aconseguir-ho. Podràs dir adéu a la cel·lulitis, les estries, les taques i els tatuatges amb les tècniques més innovadores i sota estrictes protocols mèdics.

Si el que vols és sentir-te més jove, a Nexus som pioners en tractaments antiaging per millorar la qualitat de vida i veure'ns i sentir-nos radiants. A més, prevenir i millorar la salut. A Nexus apostem per la medicina biològica, l'ozonoteràpia, l'oxigenoteràpia, la carboxiteràpia i les teràpies naturals per pal·liar tots els factors externs que poden alterar la nostra salut física i emocional.

Als professionals de Nexus ens agradarà ajudar-vos a aconseguir tots els vostres propòsits!

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

El rebost de tota la vida

Se7opinions

Publicitat
Publicitat