Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Canal

Jordi Vidal, xef dels restaurants La Guspira i L'Espurna


Aquesta setmana us ensenyarem a preparar unes postres a base de pera de Lleida, taronja i xocolata blanca. En incloure també llimona, les postres resulten més refrescants i, a més, es poden fer a casa.

Hem fet una crema de taronja, igual que una crema catalana però substituint part de la llet per suc i raspadura de taronja.

D’altra banda, tenim uns daus de pera que hem marinat amb una mica de ratlladura de llimona i, de l’altra, la sopeta, que és un xarop barrejat amb suc i ratlladura de llimona. Per últim, tenim un gelat.

El muntatge és molt senzill: en primer lloc, ficarem una base de la pera marinada; en segon lloc, la sopeta de llimona; seguidament, afegirem uns puntets de crema de taronja pels laterals, i, per últim, afegirem una mica de gelat de xocolata blanca.

Unes postre molt fàcils d’elaborar i molt agradables, però sobretot molt refrescants. Bon profit!

Comentaris


No hi ha cap comentari


T'has de registrar per comentar les notícies o entra amb el teu usuari
Publicitat

Edi7orial

Benzina

Publicitat
Publicitat