Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Avís legal

En compliment amb la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE), a continuació indiquem les dades del nostre lloc web www.7accents.cat:

7 Accents 2014, SL (B25783028)
Pl. Sant Joan, 18 1r B
25007 - Lleida
T. 973 254 973
C. redaccio@7accents.cat
 
Condicions generals
 
La utilització de tots els serveis als quals es poden accedir a partir de www.7accents.cat està condicionada per les següents condicions legals i comporten l'acceptació de les mateixes. Tots els continguts i informacions que es faciliten en aquest espai són propietat de 7accents, que es reserva el dret de modificar, afegir o suprimir sense previ avís els continguts i serveis que s'ofereixen en aquesta pàgina web. Així mateix, el titular de la web pot suspendre temporalment l'accessibilitat a la pàgina per realitzar operacions de manteniment, reparació, actualització i/o millora. La utilització del portal implica l'acceptació plena de totes i cada una de les disposicions incloses en aquest Avís Legal. Per tant, és necessari que l'usuari llegeixi atentament el present document cada vegada que entri al portal, ja que pot haver sofert alguna modificació. Abans de començar a utilitzar la pàgina, l'usuari ha de conèixer, ACCEPTAR i COMPLIR el present Avís Legal i la Política de Privacitat. En cas contrari, ha d'abandonar el portal en aquest mateix instant.
 
Les persones que facin ús de www.7accents.cat es comprometen a utilitzar la web, els continguts i els serveis segons la llei establerta, el present Avís Legal, la Política de Privacitat, els bons costums i l'ordre públic. De la mateixa manera, l'usuari s'obliga a no utilitzar la web o els serveis que en aquesta es presenten amb fins o efectes il·lícits o contraris al contingut del present document. Els usuaris també es comprometen expressament a no destruir, alterar i inutilitzar les informacions, els continguts, els programes o els documents electrònics. També a no introduir programes, virus, controls o qualsevol seqüència de caràcters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d'alteració en els sistemes informàtics del titular de la web o de tercers.
 
En els comentaris de les notícies no s'acceptaran anuncis, cadenes de missatges de correu electrònic o qualsevol altre contingut que no sigui per opinar o debatre sobre els articles i les notícies. Aquests no es poden utilitzar per enviar missatges que insultin o que continguin informació falsa, abusiva, pornogràfica, amenaçadora o que danyi la imatge pública i/o la vida privada de tercers. 7accents es reserva el dret d'instal·lar filtres per tals efectes en cas de considerar-ho oportú. Així mateix, l'usuari es compromet a no captar dades amb finalitat publicitària, a no enviar cap tipus de publicitat en línia i a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, missatges, gràfics, gravacions i, en general, qualsevol tipus de material inclòs a www.7accents.cat.
 
Propietat Intel·lectual i Industrial

Tots els continguts de la web són titularitat exclusiva del titular del portal o de tercers. No s'admeten responsabilitats en cas que els continguts publicats puguin ferir la sensibilitat de l'usuari. Tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol tipus inclosos a www.7accents.cat estan protegits per la Llei. De la mateixa forma que les fotografies, obtingudes amb el respectiu consentiment; per tant, el titular del lloc web no es responsabilitza de l'ús o destí que es doni a les fotografies. Aquestes imatges no seran modificades o manipulades amb la finalitat de canviar la seva essència original sense consentiment de l'interessat.
 
L'usuari o visitant reconeix, per tant, que la reproducció, distribució, comercialització, transformació i, en general, qualsevol altra forma d'explotació d'una part dels continguts o del total d'aquests constitueix una infracció dels drets de Propietat Intel·lectual i/o Industrial del titular de la web o del titular dels mateixos. Queda totalment prohibida la reproducció d'aquests.
 
El titular de la web utilitzarà tots els esforços i mitjans raonables per facilitar la informació actualitzada i veraç, tot i que no assumeix cap garantia en relació amb l'absència d'errors o de possibles inexactituds i omissions en els continguts de la web.
 
Publicitat
 
El lloc web pot albergar continguts publicitaris o estar patrocinat. Els anunciants i patrocinadors són els únics responsables d'assegurar-se que el material facilitat per ser inclòs a la pàgina web compleix les lleis i consentiments que en cada cas puguin aplicar-se. 7accents no serà responsable dels errors, inexactituds i irregularitats que puguin tenir els continguts publicitaris o patrocinats. Tampoc serà responsable dels danys a la sensibilitat que tots els materials puguin causar als usuaris o visitants de la web.
 
Responsabilitat per enllaços i links
 
El titular de la web tampoc es fa responsable de la informació que es trobi fora de www.7accents.cat, ja que la funció dels enllaços que apareixen és únicament la d'informar l'usuari de l'existència d'altres fonts d'informació sobre un tema en concret o de publicitat.

Per altra banda, aquelles pàgines web que pretenguin enllaçar amb www.7accents.cat necessitaran prèviament una autorització del titular del lloc web i hauran de garantir que no reproduiran els continguts, serveis i informacions que en aquesta s'elaborin.
 
Protecció de dades personals

7accents es compromet a complir en tot moment la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Peronsal (LOPD), així com la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE). Totes les informacions i dades que els usuaris facilitin seran incloses en un fitxer personal, responsabilitat de 7accents.