Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Carrers i places del nucli antic, Cervera

XL Aquelarre de Cervera

Cartell
La primera edició de la festa de l'Aquelarre de Cervera va tenir lloc l'any 1978, amb la intenció de recuperar i redescobrir el Carreró de les Bruixes, carreró del segle XIII que formava part del primer recinte emmurallat de la ciutat i tenia característiques d'un autèntic carreró medieval en ple segle XX: fosc, estret, brut i cobert en la seva major part. I amb el pas dels anys aquesta festa s'ha anat estenent per d'altres indrets del casc antic del municipi.

L'Aquelarre és una festa jove, lúdica i laica, pensada per tancar el cicle de l'estiu amb un sentit satíric i burlesc.

Un any més els carrers centenaris del nucli antic es tornaran a omplir de correfocs, espectacles, música, màgia, esoterisme i bruixes, per tal que les desenes de milers de visitants que cada any aplega aquesta festa, puguin gaudir de tres dies, amb les seves nits, plens de misteri i propostes lúdiques per a grans i petits, veïns i forans.

No hi faltaran tampoc la Fira del Gran Boc, i es farà més èmfasi que mai en la cercavila i la festa particular dels més petits, l'Aquelarret, així com també el Dijous Gras (Aquelarre de les Dones).

Dia

Divendres, 25 d'agost de 2017

Publicitat

Edi7orial

Benzina

Publicitat
Publicitat