Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

CaixaForum Tarragona, Tarragona

XIV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

Cartell
Aquesta mostra acull 20 pel·lícules. Destaquem el cicle dedicat a Terrence Malick a la Filmoteca; films dirigits per directors com Martin Scorsese o Mel Gibson; pel·lícules que fan visibles diferents tradicions religioses, i d'altres que tenen com a fil conductor els grans aspectes que preocupen a la humanitat: la vida i la mort, l'amor i la guerra, la llibertat, les malalties, els refugiats, la justícia i la solidaritat, etc.

El format cinefòrum permet la presència d'una quarantena d'especialistes en el món del cinema, professors universitaris, periodistes i membres de diferents confessions religioses, que presenten les pel·lícules i condueixen el debat posterior.

La setantena de projeccions previstes en 30 sales d'arreu del territori, repartides en 12 ciutats, posa de manifest any rere any l'èxit i la consolidació d'aquest certamen entre els principals festivals i mostres de cinema de Catalunya. D'altra banda, la celebració de la segona trobada de directors de festivals de cinema espiritual de tot el món i la participació, enguany, en el Religion Film Festival de Trento refermen el seu posicionament a nivell internacional.

L'objectiu és fer que la mostra sigui un aparador de la diversitat religiosa, la convivència i el diàleg interreligiós.

Dia

Dimecres, 15 de novembre de 2017

Publicitat

Edi7orial

Llarga vida a l'art

Publicitat
Publicitat