Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Biblioteca Carles Morató, Solsona

Exposicions de microcontes

Cartell
Amb la finalitat d'enriquir la Diada de Sant Jordi, els Serveis Territorials de Cultura a la Catalunya Central organitza un any més els microcontes inèdits itinerants per les comarques centrals.

S'exposen enguany un total de sis microcontes a les ciutats de Manresa, Berga, Taradell, Solsona, Igualada i Moià amb l'objectiu de contribuir a la creació literària d'aquest gènere i aprofitar per retre un homenatge a les figures de Pere Calders i Joan Brossa.

Per complementar l'activitat, s'han editat punts de llibre amb els mateixos microcontes dels sis autors escollits, que es trobaran a les biblioteques on es mostraran els microcontes.


Espais escollits i els microcontes exposats:

· Biblioteca del Casino
Microconte de l'escriptor berguedà Jaume Huch i Camprubí (Berga, 1961): editor, poeta, escriptor i traductor; que estarà penjat a la façana de la Biblioteca.

· Ajuntament de Berga
Microconte de l'escriptor solsoní Pasqual Farràs (Solsona, 1959). El text restarà penjat a la façana contigua a l'Ajuntament.

· Biblioteca Carles Morató de Solsona
Microconte de l'escriptor, periodista i docent de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, el vigatà Ramon Erra (Vic, 1966). El text restarà a la façana de la Biblioteca.

· Biblioteca Municipal de Moià
Microconte de l'escriptor capelladí Joan Pinyol. El text restarà penjat a la façana de la Biblioteca. Joan Pinyol (Capellades, 1966) és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, catedràtic d'ensenyament secundari i escriptor.

· Biblioteca Central d'Igualada
Microconte de l'escriptor osonenc Antoni Pladevall. El text restarà penjat a la façana de la Biblioteca. Antoni Pladevall i Arumí (Taradell, 1961) és escriptor i professor de català.

· Centre Cultural Costa i Font de Taradell
Microconte de l'escriptor manresà Jordi Estrada (Manresa, 1958); llicenciat en Filologia Catalana i Italiana i professor d'ensenyament secundari. El text restarà penjat a la façana del Centre Cultural.

#santjordi2018

Dia

Dilluns, 16 d'abril de 2018

Publicitat

Edi7orial

Amb un llibre mai no estarà sol

Publicitat
Publicitat