Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Carrer de Roca Llaurador, 2, Lleida

El Twanguero

Cartell
Diego García, El Twanguero, és un guitarrista i compositor i un dels artistes més actius de l'escens hispana. Va començar la seva carrera tocant rockabilly a les bandes de la seva ciutat, València. Reconegut internacionalment pel seu particular so twang, que oscil·la entre la guitarra espanyola, el folk americà, el flamenc, el jazz i el rock and roll, i el seu impecable domini del fingerpicking, té sis discos editats. 

García ha desenvolupat una important carrera com a guitarrista de sessió. Ha tocat i gravat amb Andrés Calamaro, Santiago Auserón, Diego El Cigala, Juanes, Wyclef Jean, Jaime Urrutia, Fito Páez, Enrique Bunbury, Ely Guerra, Adriana Varela i Diego Torres, i ha participat en un gran nombre de gravacions per a televisió, cinema i ràdio a Espanya, l'Argentina, els Estats Units i Mèxic.

Instal·lat ara a Los Angeles (EUA) i actuant sense parar per aquí, no us perdeu els seus projectes peninsulars tant a la televisió (a altes hores) com a Ràdio 3 (amb masterclasses) ni amb el seu públic en aquesta gira amb format de trio on presenta un espectacle que complau per igual guitarristes fanàtics, amants del rock and roll i persones que només volen ballar. 
 
Dia

Dijous, 6 de desembre de 2018

Hora

A les 20.30

Lloc

Cafè del Teatre

Publicitat

Edi7orial

Sorigué es planta a Madrid

Publicitat
Publicitat